Nu blev det fel!

Var god välj en storlek

× Stäng

Nu blev det fel!

Var god välj en färg och storlek

× Stäng

Tack!

har lagts till i varukorgen

› Gå till kassan × Stäng

Fel

× Stäng

Tillbehör › Dogvest V2

Dogvest V2

Artikelnr. 00421  Bearskin
Ny! uppdaterad modell med förbättrad konstruktion av GPS fickan. Hudvästens GPS-ficka är förlängd och nitad ända fram till hundens nacke, detta i syfte att förhindra att GPS-fickan fastnar i grenar och bl a. i taggtråd. Även ett fäste för kamera finns på västens ena sida (Bearskin lämnar dock inga garantier att kamera fästet passar till samtliga kamerafästen på marknaden).

GPS-fickan passar till de vanligaste GPS-halsbanden. Garmin DC 30, DC 40, Tracker och Swepoint. Låg tyngdpunkt på GPS-monteringen hjälper hundens balans. Bröstrem gör att västen sitter på plats och inte hamnar på sidan av hunden. Bröstremen går även att ta av om man så önskar.

Resårbanden är klädda/skyddade för att öka hållbarheten. Slitstarkt tyg och stark sytråd ger god hållbarhet. Skavsår minimeras tack vare att remlåsen inte kommer i kontakt med hundens skinn. Hals- och magrem är klädda med avtagbar tygkanal för att mimimera skavsår på ex bröstvårtor.

Många reflexer ökar säkerheten. Dubbelt tyg ger extra hållbarhet.
Västen finns i två modeller som går att anpassa.
Väst 1 S/M Tax, borderterrier - Drever, liten stövare, beagle
Väst 2 M/L Drever, liten stövare, beagle - Jämthund (både tik och hane), stor stövare, plotthund, vorsteh

Färgsättningen gör att det är möjligt att i mörker och tät vegetation se i vilken riktning hundens nos pekar. Tyget är vattenavvisande och snabbtorkande. Stabil metallring för att fästa spårlina eller koppel. Resårband i bröst- och magrem förbättrar passformen och ger hunden full rörelsefrihet.

650:-

Välj storlek:
Viltboden
Hem
Butiken
Webshop
Hem
Butiken
Webshop