Kontakta oss

Vintergatan 52
830 19 Storlien
Orgnr: 556846-3904
0647-70500
Kundtjänst

Säker betalning

Köpvillkor

Leverans

Varorna skickas med Posten AB och hämtas ut på närmaste utlämningsställe och tar mellan 3 - 7 arbetsdagar innan den är levererad. En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans.

Betalningsvillkor

Moms på 25 % ingår i alla priser. Frakt tillkommer på 49 kronor. Vi erbjuder säker betalning via kort med Visa eller Mastercard.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på utlämningsstället under 14 dagar. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 500 kr. Betalningsvillkor är 30 dagar. Eventuella inkassokostnader som uppkommer i och med att paketet ej har hämtats ut debiteras kunden.

Ångerrätt

Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt Distansavtalslagen. Enligt den lagen gäller också att varan skall kunna återlämnas i oförändrat skick. Du står själv för frakten tillbaka till oss och står även för transportrisken gentemot posten. Vi ersätter dig för varan så snart varan är oss tillhanda. Frakt och fakturaavgift ersätts aldrig.

Reklamation

Transportskada ska anmälas till utlämningsstället så snart skadan upptäcks. Om en vara är felaktig eller felexpedierad ska du så snart som möjligt kontakta info@vildbodenstorlien.se och ange felet, så får du information om hur du ska gå tillväga. Vi står för kostnaden vid dessa returer.

Sekretess

Viltboden tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Viltboden tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta vår kundtjänst omedelbart. Det är bra om du sparar order- bekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst, när du kontaktar oss är det bra om du har kundnr/ordernr antecknat. Vill du annullera eller ändra något i din order så ber vi dig att höra av dig till vår kundtjänst så snart som möjligt. Då våra leveranser sker så fort som vi hinner så är det dessvärre inte alltid så att vi har möjligt att ändra i ordern, men vi kollar gärna på det åt dig!

Reservationer

Vi reserverar oss för om en vara är slutsåld eller har utgått ur sortimentet. Vi kan inte lova att alla bilder återger exakta färger och garanterar produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för tryckfel.

Viltboden
Hem
Butiken
Webshop
Hem
Butiken
Webshop